Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Φουρλή. Ισχυρό μήνυμα ελπίδας και ανατροπής έστειλε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και η ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι» και υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Κώστα Φουρλή. Σε μια κατά κοινή ομολογία πρωτόγνωρη ,για τα...
Σε μια πολύ όμορφη βραδιά που χαρακτηριζόταν από κέφι κι ενθουσιασμό συναντήθηκαν φίλοι κι Υποψήφιοι του Συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ". (Σάββατο 10/5/2014) 
3/5/2014 Επίσκεψη του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καράμπελα (Δυτικός Τομέας Αθηνών)με το συνδυασμό του, «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο» και ενημέρωση για τα προβλήματα του τόπου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή στα γραφεία του συνδυασμού "Μαζί με το Χαϊδάρι".
Το ΚΑΠΗ του ΚΕΝΤΡΟΥ και το ΙΚΑ της περιοχής επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" Κώστας Φουρλής μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού. Στο ΚΑΠΗ συζήτησε με ηλικιωμένους συμπολίτες μας τα προβλήματα που απασχολούν την τρίτη ηλικία και...
Δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαίδαρίου Κώστας Φουρλής συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι".
3/5/2014 Ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος και Μάκης Μοσχοβούδης επώνυμοι δημοσιογράφοι και εκδότες επισκέφθηκαν το γραφείο του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τα προβλήματα του Δήμου μας, με τον φίλο και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή....
Στα γραφεία του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στελέχη και φίλους του συνδυασμού γιορτάστηκε η Εργατική Πρωτομαγιά .
Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" περιόδευσε στην τοπικής αγορά της οδού Αγ. Στρατοπέδου Χαϊδαρίου στις 30.04.
1 | 2 | 3 >>

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση

2014-03-21 02:12