Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Υποψηφιος Δημαρχος

Ο Κώστας Φουρλής γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1961 και κατοικεί  στο Χαϊδάρι στην περιοχή ΑΓ. ΓΡΗΓΟΥΣΑΣ  από το 1987.

Είναι παντρεμένος με την κ. Ελένη Νιάρχου, εκπαιδευτικό - Υπεύθυνη   Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας και έχει δύο παιδιά.

Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή και ξεκίνησε να εργάζεται ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών το 1990. Έκτοτε ασκεί μαχόμενη δικηγορία.

Έχει συγγράψει Διπλωματική Εργασία με γνωστικό αντικείμενο την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εφαρμοσμένες πολιτικές διαχείρισης τοπικών υποθέσεων σε διάφορους τομείς.

Εκλεγμένος Πρόεδρος, του συλλόγου των φοιτητών της πόλης που σπούδαζε, μαχόταν για την προάσπιση και τη διαφύλαξη των Δημοκρατικών αρχών .

Η δράση του αυτή συνεχίζεται μέχρι και  σήμερα ως ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Εκλέγεται στο Χαϊδάρι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2001.

Διετέλεσε πρόεδρος του πνευματικού Κέντρου το 2003 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο 2005-2006.

Συνεπές και μαχόμενο αυτοδιοικητικό και πολιτικό στέλεχος. Αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, παρέχει νομικές συμβουλές ως διακεκριμένος επιστήμονας κι είναι αποδεκτός κι αγαπητός στους συμπολίτες του. Έχοντας βαθιά γνώση των καίριων αυτών προβλημάτων, μπορεί να συμβάλλει στη λύση τους, να χαράξει αναπτυξιακές προοπτικές που θα θεωρούνται πρόκληση για το μέλλον, να διαχειριστεί και να εκμεταλλευτεί τις  νέες  δυνατότητες που προσφέρει ο Καλλικράτης.