Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Η Μερτυρη Βασιλικη , υποψηφια Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:38

Η Βασιλική Μερτύρη του Δημήτρη είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971 και κατοικεί στην πόλη μας.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου και εν συνεχεία φοίτησε στο ΙΕΚ Ξυνή με εξειδίκευση στους ηλεκτρονικοί υπολογιστές και εν συνεχεία στις σχολές DIDACTA αποφοιτώντας ως βοηθός λογιστή.

Είναι παντρεμένη με τον Γεώργιο Μπαλασόπουλο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ και έχει αποκτήσει μαζί του μία κόρη που είναι 14 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΑ ως γραμματέας.

Αργότερα επέλεξε να εργαστεί στην εταιρεία NCR- Συστήματα οργανώσεων NATIONAL στο ίδιο αντικείμενο. Λίγο αργότερα της δόθηκε η ευκαιρία από την εταιρεία SEA POWER- Προμήθειες πλοίων να εργαστεί στο τμήμα του λογιστηρίου. Σήμερα εργάζεται στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ ΑΕΒΕ στο εμπορικό τμήμα της ανωνύμου εταιρίας.

Ασχολείται ερασιτεχνικά με την μουσική και συγκεκριμένα με το αρμόνιο και το κλασικό πιάνο, όπου έχει παρακολουθήσει θεωρητικές και πρακτικές σπουδές ευρωπαϊκής και Ελληνικής έντεχνης μουσικής. Είναι ευαισθητοποιημένη στον τομέα του πολιτισμού και ευελπιστεί εάν την επιλέξετε με την ψήφο σας να της δοθεί η ευκαιρία ΜΑΖΙ σας να ασχοληθεί στον τομέα που αγαπάει για το κοινό καλό.