Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Η Καλυβα Ελευθερια, υποψηφια Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:58

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ) ΚΑΛΥΒΑ – ΓΟΡΑΝΙΤΗ

Υπάλληλος Περιφέρειας Αττικής

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

 

 

Γεννήθηκα το 1979 από Ηπειρώτες γονείς και από τότε μέχρι σήμερα κατοικώ στο Χαϊδάρι. Είμαι παντρεμένη με το Βασίλη Γορανιτη και έχουμε δυο κόρες, τη Βάλια και την Ελένη.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας, ενώ συνεχίζω τις σπουδές μου στο τμήμα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Από το 2005 εργάζομαι στην Περιφέρεια Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Το 1996 αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Χαϊδαρίου. Γνωρίζω Αγγλικά και Γαλλικά. Εχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδριών στο αντικείμενο της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:“5o Τακτικό Συνέδριο ΕΝΑΕ”(Ξάνθη 2000), “11o Τακτικό Συνέδριο ΕΝΑΕ” (Αθήνα 2005), “Διακυβέρνηση και Διαφθορά’’(Παντειο Πανεπιστήμιο), “Εφαρμογή Πειθαρχικής Διαδικασίας στο Δημόσιο Τομέα”( Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης), “Νομιμότητα και Διαφάνεια στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση”(Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης), “Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Βιώσιμη Ανάπτυξη και Διοικητική Μεταρρύθμιση”(Παντειο Πανεπιστήμιο), “Γυναικεία Απασχόληση και Τοπική Ανάπτυξη” “Πολιτισμός και Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης”(Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού), “Πολιτιστικός Τουρισμός και Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης”(Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού), “Ιση Αμοιβή  - Προσοχή στο κενό”(ΚΕΘΙ), “Εθελοντισμός, κοινωνική Αλληλεγγύη και Κοινωνική Συνοχή”(Παντειο Πανεπιστημιο),”Ελληνική Πολιτική και κοινωνία”(Πανεπιστήμιο Αθηνών), “Το μέλλον της Ευρώπης και το Κοινό Ευρωπαϊκό Συμφέρον” (EKEM).

Το όραμα του Κώστα Φουρλη για το Χαϊδάρι, με έπεισε να συμμετέχω ως υποψήφια στο συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ». Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρες θέσεις, με αγάπη για την πόλη που μας φιλοξενεί μπορούμε να πετυχουμε το καλύτερο. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε όλοι «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ» γιατί...όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!!