Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Η Νιαρχου Αγγελικη , υποψηφια Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:30

  Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ», Αγγελική Νιάρχου του Ηλία, είναι 23 ετών και τελειόφοιτος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει στο Χαϊδάρι και  τελείωσε το 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου.

 Αποτελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και είναι εκπρόσωπος του φοιτητικού τμήματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής, Προϊόντων και Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ).

 Έχει διατελέσει Μέλος στο Δ.Σ. του Πανευρωπαϊκού Φοιτητικού Συλλόγου Αεροδιαστημικής του ΕΜΠ (EUROAVIA).

Το 2013 ήταν μέλος της επιστημονικής ομάδας ‘’Hermes II’’ του ΕΜΠ η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Φοιτητικό  διαγωνισμό αεροναυπηγικής Air Cargo Challenge 2013. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Πορτογαλία και η ομάδα κατέκτησε την 9η θέση παγκοσμίως μεταξύ 23 κρατών. 

 Συμμετέχει στην εθελοντική διοργάνωση για την καθαριότητα του περιβάλλοντος Let’s Do It Greece.

Στα εφηβικά της χρόνια ήταν αθλήτρια της τοπικής ομάδας καλαθοσφαίριση, Δάφνης Δαφνίου, ενώ έχει μετάλλια και διακρίσεις από τη συμμετοχή της σε πανεπιστημιακά πρωταθλήματα με τη γυναικεία ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΕΜΠ στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Έχει Δίπλωμα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Επίσης, παίζει πιάνο, κιθάρα και ταμπουρά ενώ  έχει γνώσεις Ευρωπαϊκής, Βυζαντινής Μουσικής καθώς φοιτούσε στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου. Επίσης, έχει κατακτήσει Πανελλήνιες διακρίσεις συμμετέχοντας στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Ευρωπαϊκής Χορωδίας με το Μουσικό Σχολείο.

 Όραμά της είναι να συμμετέχει ενεργά και να προσφέρει με τις γνωσεις της στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας με σκοπό να αποτελέσει κινητήριο δύναμη ώστε οι νέοι να πάρουν την ευθύνη και την πορεία της ζωής τους  στα χέρια τους.