Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Η Τσωκου Αικατερινη , υποψηφια Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:09

Η Τσώκου Κατερίνα, είναι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή .

 

Γεννήθηκε το 1971 στον Πειραιά από τον Υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού ΕΑ  Κωνσταντίνο Τσώκο  και τη Βασιλική Τσώκου και κατοικεί στο Χαϊδάρι.

Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Καστέλας και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις σπουδές της επιτυχώς στην Οικονομική Επαγγελματική Σχολή «Καρέλλη» στη (Γενική Μηχανογραφημένη  Λογιστική, Φορολογικά και Εργατικά Ασφαλιστικά).

Ομιλεί την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα.

Τελευταία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Τεχνικό Ινστιτούτο Ελλάδος Άρης Παναγιωτόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. (ΕΚΔΟΣΕΙΣ) στον τομέα Πωλήσεων, Λογιστηρίου και Δημοσίων Σχέσεων.

Έχει εργαστεί για τις εταιρίες FOREVER LIVING PRODUCTS, Αμερικάνικη Πολυεθνική ως Yπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΕΩΠΑΚ ΑΕ Τεχνική Εταιρία Μηχανών Συσκευασίας στην εταιρία  Ταχυμεταφορών  ACS και στην PIER 1  ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Είναι ενεργό μέλος στον όμιλο UNESCO νομού Πειραιώς και νήσων.

Σας καλεί MAZI,να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Για την επίτευξη των στόχων της θα χρειαστεί την αμέριστη συμμετοχή και βοήθεια σας.

Πιστεύει ότι, με πρόγραμμα, συνέπεια, μεθοδικότητα, πολλή δουλειά και τη δική σας συμπαράσταση, εφόσον την επιλέξετε με τη ψήφο σας, θα κάνει το καλύτερο για την πόλη μας.