Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Διακος Στεφανος , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-09 00:12

Ο Στέφανος Διάκος του Αθανασίου, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή .

 

Γεννήθηκε το 1966 στο Χάρμα Καρδίτσας και κατοικεί από το 1988 στην πόλη μας και είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Τσιάρα ιδιωτικό υπάλληλο.Είναι διπλωματούχος χειριστής μηχανημάτων από τον ΟΑΕΔ, τεχνικός,  μετεκπαιδευτείς και στον τομέα της ηλεκτροσυγκόλλησης.  Έχει αποκτήσει εργασιακή εμπειρία πάνω στο αντικείμενό του εργαζόμενος από το 1988 στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.Παραμένει ενεργό μέλος του σωματείου εργαζομένων Ναυπηγείων Σκαραμαγκά «ΤΡΙΑΙΝΑ» και ασχολείται με τα κοινά της πόλης μας επί πολλών ετών και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα εργασιακά και στο περιβάλλον.

Επιδίωξή είναι, εφόσον επιλεγεί από το εκλογικό σώμα στη θέση του δημοτικού σύμβουλου της πόλη μας, να δώσει ΜΑΖΙ με εσάς τη μάχη για μια νέα πνοή και ζωντάνια στις λειτουργίες της πόλης που όλοι αγαπάμε με έμφαση τη διατήρηση συντήρηση και επέκταση των πνευμόνων οξυγόνου του τόπου μας.

Επίσης θα προσπαθήσει με τη συμβολή του και την εμπειρία του στα εργασιακά θέματα να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να δίνονται ίσες ευκαιρίες με διαφανείς διαδικασίες σε όλους στην απασχόληση στον τόπο μας και ιδιαίτερα στους νέους.