Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Ζαρκαδας Γρηγορης , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-09 00:04

Ο Γρηγόρης Ζαρκάδας του Γεωργίου, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

 

Γεννήθηκε ΤΟ 1972 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. Γιός μεταναστών της πόλης μας από το 1960. Επέστρεψε το 1981 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΛ Χαϊδαρίου στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού.Είναι παντρεμένος με την Φραντζέσκα Νικολιδάκη και έχουν αποκτήσει μαζί 2 τέκνα.

Εργάστηκε στον τομέα του και συνεργάστηκε με μεγάλες επιχειρήσεις όπως ΔΡΟΜΩΝ OPEL, ΦΙΛΙΠΠΑΙΟΣ VW, ΒΡΟΧΙΔΗΣ LADA, ΔΡΥΑΣ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ κλπ.Σήμερα εργάζεται ως χειριστής συρμών στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ.

 Ιδεαλιστής, νέος, πλούσιος σε εμπειρίες, γνώσεις και παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό ζητά την ψήφο του Χαϊδαριώτικου λαού ώστε ΜΑΖΙ με εσάς να του δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσει τις πρωτοπόρες για την περιοχή μας ιδέες του που βασίζονται στις υπάρχουσες υποδομές.

Σκοπός του είναι να προβληθεί  τουριστικά η περιοχή μας, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας με αποτέλεσμα να ενισχυθούν τα οικονομικά του Δήμου μας για το όφελος όλων μας.