Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Παπαδογιαννακης Κωνσταντινος , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:26

O Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Παπαδογιαννάκης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

 

Γεννήθηκε στην Κρήτη, στο χωριό Ακούμια του Νομού Ρεθύμνης το έτος 1958.

Κατοικεί στο Χαϊδάρι από το 1987 και είναι πατέρας του Μανώλη Παπαδογιαννάκη.

 Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας κατετάγη στο σώμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπηρέτησε επί 31 συναπτά έτη το σώμα καταφέρνοντας να ολοκληρώνει πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία την όποια αποστολή του ανατέθηκε. Αποστρατεύτηκε το 2013 με το βαθμό του Αντιστράτηγου του Πυροσβεστικού Σώματος, ως Διοικητής του 199 Πανελλήνιου Συντονιστικού Κέντρου, κατέχοντας έτσι όλα τα αξιώματα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Την ιδιαίτερη ικανότητα του στη διοίκηση και τη μοναδική του εμπειρία σε θέματα πυρασφάλειας προσφέρει στην πόλη που αγάπησε έζησε και ζει, μέσω του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» τιμώντας έτσι με τη έμπρακτη συμπαράστασή του ιδιαίτερα την πόλη μας και τον υποψήφιο Δήμαρχο δικηγόρο Κωνσταντίνο Φουρλή.

Θα βρίσκεται καθημερινά ΜΑΖΙ με τον Χαϊδαριώτικο λαό έτοιμος να αντιμετωπίσει τις όποιες αντιξοότητες της πόλης μας στη σημερινή εποχή και θα δίνει μαζί σας όσες μάχες χρειάζονται, όπως μοναδικά εκείνος γνωρίζει ως Κρητικός και ως Στρατιωτικός εφόσον εσείς το επιλέξετε μέσω της ψήφου σας.