Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Σινης Ιωαννης , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:18

Ο Ιωάννης Σίνης  , είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή .

 

Γεννήθηκε το 1959 στον Ορχομενό Βοιωτίας από τη Χρυσούλα και τον Αθανάσιο Σίνη τραγουδιστή παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών και από το 1970 κατοικεί στο Χαϊδάρι.

Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Λαβδάρα και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη την Αθανασία Σίνη 21 ετών.

Αποφοίτησε στο 1ο λύκειο Χαϊδαρίου και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις σπουδές του αποφοιτώντας από τα ΚΑΤΕΕ Αθηνών στον τομέα των τεχνολόγων μηχανικών.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στην πόλη μας ασχολούμενος επιτυχώς με την ένδυση και την υπόδηση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Σήμερα διατηρεί μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Σίνη (παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χαϊδαρίου και μέλος της Δάφνης Δαφνίου) μία Βιοτεχνία κατασκευής ρούχων.

Ήταν ενεργό μέλος από τα πρώτα βήματα της κόρης του στους συλλόγους Βρεφονηπιακών Σταθμών , Νηπιαγωγείων και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Όραμά του είναι, εφόσον επιλεγεί από το εκλογικό σώμα στη θέση του δημοτικού σύμβουλου της πόλη μας, να παλέψει ΜΑΖΙ σας, χρησιμοποιώντας την μακροχρόνια γνώση και εμπειρία του, με σκοπό να δημιουργηθούν οι  κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και φορέων στην πόλη μας. Πρωταρχικός σκοπός είναι η απορρόφηση των άνεργων του τόπου μας και η ποιοτική αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας.