Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Σιαφακας Αθανασιος , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:20

O Αθανάσιος Σιαφάκας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

Γεννήθηκε στο Γραμματικό Καρδίτσας το έτος 1959.

Είναι παντρεμένος με την Ευγενία Βάντζου συνταξιούχο υπάλληλο του ΙΚΑ και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Λάμπρο, σπουδαστή των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Αθήνας.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο και την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας το έτος 1983 κατετάγη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ).

Υπηρέτησε στη Δυτική Αττική και εξειδικεύτηκε κατά τη διάρκεια, στην υπηρεσία  προστασίας υψηλών προσώπων, χρησιμοποιήθηκε εν συνεχεία στο διαβαθμισμένο τμήμα της ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων και του Μεγάρου Μαξίμου όπου και αποστρατεύτηκε.

Επιδίωξή του είναι να συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με τα κοινά, από τη θέση του δημοτικού σύμβουλου στην πόλη μας, πιστεύοντας ότι έτσι θα μπορέσει να προσφέρει έργο στους κοινωνικούς του εταίρους, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες γνώσεις και εμπειρίες του. Πρόθυμος να συνεργαστεί ΜΑΖΙ σας σ’αυτό το ταξίδι ευελπιστώντας έτσι να του δοθεί η ευκαιρία να καταθέσει και τη δική του χροιά στην αναβάθμισή, διαφάνεια και ασφάλεια της πόλης που έχει αγαπήσει και ζει.