Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

Ο Σμαιλης Ιωαννης , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:16

Ο Ιωάννης Σμαϊλης,  είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου ΚώσταΦουρλή.

Κατοικεί στο Χαϊδάρι τα τελευταία 15 χρόνια και κατάγεται από την Λάρισα.Εργάζεται στο  Πολεμικό Ναυτικό με καθήκοντα πολεμικών επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας (UniversityofIndianapolis) με μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία (UniversityofIndianapolis) και κατέχει εξειδικεύσεις ψυχοθεραπείας στην γνωστική-συμπεριφοριστική μέθοδο, στις τεχνικές διαχείρισης άγχους και μουσικοθεραπείας. Διδάσκει ως καθηγητής ψυχολογίας στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού. Είναι επίσης εκπαιδευτής αυτοδυτών (ScubaDivers - PadiAssociation).

Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες στον χώρο της ψυχικής υγείας τόσο με κρατικούς φορείς (Κρατικά Ψυχιατρεία – Δομές Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας) όσο και με ιδιωτικούς επιστημονικούς φορείς παροχής υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας.

Υποστηρίζει το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» καθώς πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή. Έχοντας ως κεντρική φιλοσοφία την διαφάνεια των διαδικασιών και την αποτελεσματικότητα των ανατιθέμενων έργων, συμπορεύεται στο όραμα για ένα καλύτερο Χαϊδάρι.

Με αναπτυγμένο το πνεύμα της ομαδικότητας και της ευγενής άμιλλας, ενάγειδιάγει και προάγει τις αρχές τις δικαιοσύνης και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η κεντρική επιδίωξη είναι η προσφορά του στο επίπεδο της πρόληψης, της ενημέρωσης και της θεραπείας με αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθόδους στον τομέα της Ψυχικής Υγείας, αναβαθμίζοντας σε όλα τα επίπεδα την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων του Χαϊδαρίου.