Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ».

2014-03-11 02:50

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι» και υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κώστας Φουρλής, καθώς και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Δημοτικής παράταξης που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη 81 στο κέντρο Χαϊδαρίου και κήρυξαν στην ουσία την έναρξη των εργασιών του γραφείου ενόψει της προεκλογικής περιόδου.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Φουρλής είπε : Από σήμερα και κάθε μέρα οι Δημότες, οι Φίλοι και οι Υποστηρικτές της Δημοτικής μας παράταξης «Μαζί για το Χαϊδάρι», μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία μας και να συζητούν για τα προβλήματα του Δήμου Χαϊδαρίου καθώς και να καταθέτουν τις ιδέες τους. Φιλοδοξία μας είναι τα γραφεία μας να αποτελέσουν τόπο συζήτησης και προβληματισμού για όλους τους ενεργούς και ανήσυχους συμπολίτες μας.

ΝΕΑ

Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις ή/και προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του δήμου Χαϊδαρίου;  Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να αναδιαμορφώσουμε το μέλλον της πόλης που ζούμε και αγαπάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email:...