Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ "Let’s Do It".

2014-04-06 22:13

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η παγκόσμια δράση εθελοντικού καθαρισμού, Let's Do It" από το συνδυασμό μας.

Φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι", με επικεφαλής και πρωτοστάτη τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή, καθάρισαν την Ιερά Οδό στο ύψος του Βοτανικού κήπου, από τη μονή δαφνίου έως το παλιό πολυβολείο.

"Η ημέρα της κοινής δράσης για την Ελλάδα είναι η Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με το σύνθημα “Καθαρίζουμε όλη την Ελλάδα σε μια μέρα” και με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του εθελοντικού φορέα “Ώρα για Δράση”.

Το ΥΠΕΚΑ έθεσε υπό την αιγίδα του την πρωτοβουλία εθελοντισμού και ενεργητικής προσωπικής συμμετοχής χιλιάδων πολιτών που συμβάλλουν στον καθαρισμό, μέσα σε μια μέρα, των πόλεών τους, των γειτονιών, των πάρκων, των δασών, των παραλιών, θέλοντας να προβάλει ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης και προστασίας, για το φυσικό και αστικό περιβάλλον. Βασικός σκοπός είναι να ενεργοποιηθούν πολίτες και φορείς και μέσα από τη συνεργασία εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, σχολείων, δήμων, υπηρεσιών, επιχειρήσεων, να «καθαρίσουμε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μία μόνο ημέρα», αντιδρώντας σε επιβεβλημένα καταναλωτικά πρότυπα, αλλάζοντας νοοτροπία και συνήθειες...."

Συνέχεια του άρθρου εδώ

Πηγή : www.econews.gr