Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «Μαζί για το Χαϊδάρι»

2014-03-28 02:04

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι». Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υπ. Δημάρχου Χαϊδαρίου Κώστα Φουρλή, ο οποίος κατά την έναρξη της ομιλίας του, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Με αναφορές από Λατίνο φιλόσοφο και πολιτικό μέχρι και την Ευρωπαϊκή ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο υπ. Δήμαρχος Κώστας Φουρλής επεσήμανε τη σημασία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις μέρες μας και τόνισε πως αποτελεί µια από τις βάσεις των σύγχρονων δημοκρατικών πολιτευμάτων. Υπογράμμισε μάλιστα το γεγονός πως σε όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες η Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως φορέας διοικητικός, πολιτικός αλλά κυρίως αναπτυξιακός, με σαφείς αρμοδιότητες.

Στη συνέχεια έδωσε ένα σαφές στίγμα για τη νέα αντίληψη στη διοίκηση του Δήμου, σημειώνοντας την ανάγκη της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας, της συλλογικής δουλειάς και της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου, κυρίως με αξιοποίηση όλων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «….Σε εποχές δύσκολες όπως η σημερινή, η αυτοδιοίκηση που αποτελεί τον πιο κοντινό θεσμό στον πολίτη, οφείλει να σταθεί δίπλα του, να τον κάνει συμμέτοχο, να βελτιώσει την καθημερινότητά του με πρωτοβουλίες ουσίας και με απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο.

Δεσμεύομαι απόλυτα για το εξής: θα διοικήσουμε με επίκεντρο τον άνθρωπο και βασική κατεύθυνση της πολιτικής μας θα είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, η πρόνοια και η διατήρηση του κοινωνικού ιστού….

… θα ξανακάνουμε τον Χαιδαριώτη να αισθάνεται πραγματικά περήφανος για την πόλη του!

Και όλα αυτά θα τα πετύχουμε όλοι ΜΑΖΙ!

Όλοι ΜΑΖΙ με όραμα θα νικήσουμε!

Όλοι ΜΑΖΙ με διαφάνεια θα διοικήσουμε!

Όλοι ΜΑΖΙ με αποτελεσματικότητα θα αλλάξουμε το Χαιδάρι!
»

 

ΝΕΑ

Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις ή/και προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του δήμου Χαϊδαρίου;  Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να αναδιαμορφώσουμε το μέλλον της πόλης που ζούμε και αγαπάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email:...