Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

O Κοντοπυργιας Ηλιας , υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος με το συνδυασμο "Μαζι για το Χαϊδαρι".

2014-04-08 23:42

O Ηλίας Κοντοπύργιας, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Φουρλή.

 

Γεννήθηκε στο Αιγάλεω το 1960 και κατάγεται από τον Άγιο Πέτρο Λευκάδας και είναι το 2ο τέκνο εννιαμελούς οικογένειας.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κοπριντζιώτη είναι πατέρας του Νικόλα Κοντοπύργια 19 ετών και κατοικεί στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Χαϊδαρίου.

Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Χαϊδαρίου, σπούδασε στην Ανωτέρα Δημόσια Σχολή Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού (ΑΣΔΕΝ) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του μετεκπαιδευόμενος στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης

Απέκτησε την πρώτη εργασιακή εμπειρία του εργαζόμενος ως Ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού για 3 έτη. Εν συνεχεία επί 8 έτη εργάστηκε στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή στον τομέα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Για τα  επόμενα 25 έτη εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος με βαθμό Α στον κλάδο ΤΕ 1. Τέλος ολοκλήρωσε την καριέρα του πριν από 2 έτη, ως αναπληρωτής προϊστάμενος των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.                                                                          

Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου από το 2008 έως το 2010.

Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Εθελοντικής Διακονίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαϊδαρίου από το 2011 έως σήμερα, ενεργό μέλος του Εθνομουσικολογικού Συλλόγου «ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΤΡΟΥ ΖΗΣΗ» από το 1997 και μέλος του χορευτικού Συλλόγου Χαϊδαρίου «LILIUM» στους παραδοσιακούς χορούς από το 2012.

Εφόσον επιλεγεί με τη ψήφο σας, θα του δοθεί η δυνατότητα να διευρύνει τη συμμετοχή του στα κοινά της πόλης μας , να μοιραστεί ΜΑΖΙ σας τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του, που ως αυτοσκοπό και μοναδικό στόχο έχει την αναβάθμιση της ζωής όλων των συμπολιτών του.