Μαζί για το Χαϊδάρι

Γραφείο συνδυασμού

Στρ. Καραϊσκάκη 81
Χαϊδάρι
12461
2105811930
kostasfourlis@gmail.com

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μεγαλειώδης η προεκλογική συγκέντρωση του Κώστα Φουρλή. Ισχυρό μήνυμα ελπίδας και ανατροπής έστειλε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και η ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι» και υποψήφιου Δημάρχου Χαϊδαρίου Κώστα Φουρλή. Σε μια κατά κοινή ομολογία πρωτόγνωρη ,για τα δεδομένα του Χαϊδαρίου ,συγκέντρωση, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο Κώστας Φουρλής παρουσίασε τους άξονες του προγράμματός του. Κάποιοι ανέφεραν για την χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση τα εξής : «Ήταν η τρίτη επιτυχής συγκέντρωση το τελευταίο δίμηνο στον ίδιο χώρο με ομιλητή τον Κώστα... Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση;» Στην ομιλία του , ο Κώστας Φουρλής ανέδειξε τα χρόνια προβλήματα της πόλης και την απουσία στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης της πόλης. Ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης του και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής για τη Νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου . Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση ολόκληρου του ψηφοδελτίου...
Σε μια πολύ όμορφη βραδιά που χαρακτηριζόταν από κέφι κι ενθουσιασμό συναντήθηκαν φίλοι κι Υποψήφιοι του Συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ". (Σάββατο 10/5/2014) 
3/5/2014 Επίσκεψη του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καράμπελα (Δυτικός Τομέας Αθηνών)με το συνδυασμό του, «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο» και ενημέρωση για τα προβλήματα του τόπου από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή στα γραφεία του συνδυασμού "Μαζί με το Χαϊδάρι".
Το ΚΑΠΗ του ΚΕΝΤΡΟΥ και το ΙΚΑ της περιοχής επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" Κώστας Φουρλής μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού. Στο ΚΑΠΗ συζήτησε με ηλικιωμένους συμπολίτες μας τα προβλήματα που απασχολούν την τρίτη ηλικία και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι ο θεσμός των ΚΑΠΗ πρέπει να ενισχυθεί έμπρακτα και ουσιαστικά.
Δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαίδαρίου Κώστας Φουρλής συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι".
3/5/2014 Ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος και Μάκης Μοσχοβούδης επώνυμοι δημοσιογράφοι και εκδότες επισκέφθηκαν το γραφείο του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τα προβλήματα του Δήμου μας, με τον φίλο και υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή. Τους δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κάποια από τα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, όπως επίσης και πληροφορίες σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις.
Στα γραφεία του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, στελέχη και φίλους του συνδυασμού γιορτάστηκε η Εργατική Πρωτομαγιά .
Κλιμάκιο του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για το Χαϊδάρι" περιόδευσε στην τοπικής αγορά της οδού Αγ. Στρατοπέδου Χαϊδαρίου στις 30.04.
Επίσκεψη κλιμακίου υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" με τον επικεφαλής του συνδυασμού Κώστα Φουρλή σε καταστήματα της Οδού Φαβιέρου στις 28.04
Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Γρηγορούσας στις 28.04
Επίσκεψη στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο στις 28.04 συνοπτικά για την δράση του Ιδρύματος στην ιστοσελίδα https://www.xristodoulio.gr/html/c_anuoc_iao.html  
Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Φουρλή με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ( ΑΜΕΑ ) "ΕΡΕΙΣΜΑ".
Αφαία - Χαϊδάρι 6/5/2014
Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ" στο Δάσος Χαϊδαρίου.  
Στο Αττικό νοσοκομείο βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" την Μεγάλη Πέμπτη 17/04/14.
Την Μεγάλη Τετάρτη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι"  επισκέφτηκαν το Ψ.Ν.Α. στο Δαφνί.  
Θερμές ευχές εν όψει του Πάσχα αντάλλαξαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι", με τους υπαλλήλους του Δημαρχείου Χαϊδαρίου κατά την επίσκεψή τους εκεί σήμερα.  
Το Σάββατο 12/04/14 και την Κυριακή 13/04/14, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι , επισκέφτηκαν επιχειρήσεις του Δάσους και του Χαϊδαρίου, επί της οδού Καραϊσκάκη. Συνομίλησαν με επιχειρηματίες κι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την τόνωση της τοπικής αγοράς και της επιχειρησιακής ανάπτυξης του δήμου Χαϊδαρίου.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η παγκόσμια δράση εθελοντικού καθαρισμού, Let's Do It" από το συνδυασμό μας. Φίλοι και υποψήφιοι του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι", με επικεφαλής και πρωτοστάτη τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Φουρλή, καθάρισαν την Ιερά Οδό στο ύψος του Βοτανικού κήπου, από τη μονή δαφνίου έως το παλιό πολυβολείο. "Η ημέρα της κοινής δράσης για την Ελλάδα είναι η Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με το σύνθημα “Καθαρίζουμε όλη την Ελλάδα σε μια μέρα” και με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του εθελοντικού φορέα “Ώρα για Δράση”. Το ΥΠΕΚΑ έθεσε υπό την αιγίδα του την πρωτοβουλία εθελοντισμού και ενεργητικής προσωπικής συμμετοχής χιλιάδων πολιτών που συμβάλλουν στον καθαρισμό, μέσα σε μια μέρα, των πόλεών τους, των γειτονιών, των πάρκων, των δασών, των παραλιών, θέλοντας να προβάλει ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής, βελτίωσης...
Σε συμβούλιο συγκάλεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φουρλής, τους υποψηφίους του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι", το Σάββατο 5/4/14, για να συζητήσουν τα προβλήματα του δήμου και να ανταλλάξουν προτάσεις και απόψεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των συμπολιτών μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι». Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υπ. Δημάρχου Χαϊδαρίου Κώστα Φουρλή, ο οποίος κατά την έναρξη της ομιλίας του, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Με αναφορές από Λατίνο φιλόσοφο και πολιτικό μέχρι και την Ευρωπαϊκή ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο υπ. Δήμαρχος Κώστας Φουρλής επεσήμανε τη σημασία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις μέρες μας και τόνισε πως αποτελεί µια από τις βάσεις των σύγχρονων δημοκρατικών πολιτευμάτων. Υπογράμμισε μάλιστα το γεγονός πως σε όλες τις ευρωπαϊκές κοινωνίες η Τοπική Αυτοδιοίκηση λειτουργεί ως φορέας διοικητικός, πολιτικός αλλά κυρίως αναπτυξιακός, με σαφείς αρμοδιότητες. Στη συνέχεια έδωσε ένα σαφές στίγμα για τη νέα αντίληψη στη διοίκηση του Δήμου, σημειώνοντας την ανάγκη της κοινωνικής αλληλεγγύης, της διαφάνειας, της αποτελεσματικότητας, της...
Φίλοι και συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχου κ.Κώστα Φουρλή στο εκλογικό του κέντρο μετά το τέλος του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.
Τις Λαϊκές αγορές της Πόλης επισκέφτηκε το Σάββατο 22-03-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" ,Κώστας Φουρλής. Ο υποψήφιος δήμαρχος συνοδευόμενος από στελέχη και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού "Μαζί για το Χαϊδάρι" μοίρασαν προεκλογικό υλικό ,ταυτόχρονα ο κ.Κώστας Φουρλής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και ν΄ανταλλάξει απόψεις με πολλούς δημότες της περιοχής αλλά και με παραγωγούς των λαϊκών αγορών.  
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για το Χαϊδάρι» και υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κώστας Φουρλής, καθώς και πολλοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι συναντήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της Δημοτικής παράταξης που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη 81 στο κέντρο Χαϊδαρίου και κήρυξαν στην ουσία την έναρξη των εργασιών του γραφείου ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Σε δήλωσή του ο Κώστας Φουρλής είπε : Από σήμερα και κάθε μέρα οι Δημότες, οι Φίλοι και οι Υποστηρικτές της Δημοτικής μας παράταξης «Μαζί για το Χαϊδάρι», μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία μας και να συζητούν για τα προβλήματα του Δήμου Χαϊδαρίου καθώς και να καταθέτουν τις ιδέες τους. Φιλοδοξία μας είναι τα γραφεία μας να αποτελέσουν τόπο συζήτησης και προβληματισμού για όλους τους ενεργούς και ανήσυχους συμπολίτες μας.
Συνάντηση με φίλους και γνωστούς είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Φουρλής, στην καφετέρια "Αίνιγμα" στο Χαϊδάρι. Ομαλά και ευχάριστα κύλισε η βραδιά καθώς πολλοί ήταν αυτοί που τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία, δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.
Προϊόντα: 1 - 27 από 27

ΝΕΑ

Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις ή/και προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση του δήμου Χαϊδαρίου;  Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να αναδιαμορφώσουμε το μέλλον της πόλης που ζούμε και αγαπάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email:  kostasfourlis@gmail.com  ή συμπληρώστε τη φόρμα.